Skip to content

DDJ& | recruitment consultant

Werken op afstandAmsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 4.000 - € 5.000 per maandDDJ&

Over de organisatie en deze functie

DDJ& - Dit is geen recruitment bureauDDJ& is een recruitmentbureau gespecialiseerd in de werving en selectie van toezichthouders, directeuren en managers voor de cultuursector. Ons bureau kijkt verder dan de usual suspects en streeft naar nieuwe perspectieven, gelijke kansen en professioneel toezicht. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een Recruitment Consultant (32 uur). Heb jij ervaring op het gebied van werving en selectie en wil je bijdragen aan een sterke en toekomstbestendige cultuursector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Als recruitment consultant bij DDJ& ben jij verantwoordelijk voor het volledige werving- en selectieproces. Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt al enkele jaren ervaring in dit vakgebied. Je weet hoe je de juiste kandidaten kunt bereiken en hebt een goed gevoel voor de behoeften van opdrachtgevers en kandidaten.Over jou

Onze kernwaarden

DDJ& is een BCorp. Geld verdienen is voor ons geen doel op zichzelf, maar een middel om een positieve maatschappelijke impact te realiseren. Dit is waar we voor staan:

Gedurfd

Onze missie is helder. Als je samenwerking met ons zoekt, verwachten we dat ook jij streeft naar een sterke en meerstemmige cultuursector. Vanuit onze missie voelen we ons dan ook vrij om opdrachtgevers en kandidaten te spiegelen als de situatie daarom vraagt. Want alleen met eerlijke en open communicatie kunnen we oude patronen doorbreken. Dat vraagt om zelfverzekerdheid en lef.

Betrokken

Hoewel dit niet direct gebruikelijk is voor recruitment bureaus, kijken wij verder dan de letter van de opdracht. We voelen ons oprecht betrokken en denken actief mee met opdrachtgevers en kandidaten. Het invullen van een vacature zien wij als kans voor teams en organisaties om nieuw perspectief aan te trekken en te werken aan de eigen toekomstbestendigheid. En daarmee die van de cultuursector als geheel.

Menselijk

Ons werk draait om mensen en wij hechten ons sterk aan de relaties die wij aangaan, zowel met opdrachtgevers als kandidaten. Bij het brengen van goed én minder goed nieuws leven wij ons in. Afgewezen worden kan pijnlijk zijn; nooit raffelen wij dit soort terugkoppeling af. Daarnaast is inclusiviteit voor ons een gegeven, geen discussiepunt. We vinden het belangrijk dat iedereen die via DDJ& solliciteert een gelijke kans krijgt. Dit lukt helaas nog niet altijd, dat erkennen we, maar we leren altijd bij. Ook dat is menselijk

Professioneel

We streven naar de beste service voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Wij zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en leren altijd bij. We streven naar gelijke kansen voor iedereen, daarom hechten we belang aan een duidelijk proces en open communicatie. Wij maken gebruik van slimme software om zoveel mogelijk tijd over te houden voor het verbinden van mensen. Dit vinden wij professioneel.

Progressief

Progressief betekent vooruitstrevend, op zoek naar vernieuwing en verandering. Wij kijken vooruit en hebben idealen over hoe het volgens ons beter kan in de samenleving. Als Bcorp geloven wij dat bedrijven een sleutelrol kunnen spelen in het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. En daar proberen wij via onze matchmaking dagelijks aan bij te dragen.


Wat wij onder een unusual suspect verstaan? Dat lees je in dit Linkedin artikel.

Over jou

Herken jij jezelf in onze missie en heb je ervaring met werving en selectie? Voel jij je thuis in een progressief team waarin we niet alleen met het hoofd, maar ook met het hart werken? En ben jij behalve een denker ook een doener? Dan ontmoeten wij je graag!

Wat bieden wij?

We vragen niet alleen iets van je, we hebben ook echt iets te bieden. DDJ& biedt een uitdagende functie in een professioneel en gedreven team. Na uitgebreide onboarding krijg je veel vrijheid om zelfstandig te werken en je eigen netwerk op te bouwen in de cultuursector. Werken voor een BCorp betekent bovendien bijdragen aan ‘corporate activism’ en samen maatschappelijke uitdagingen aangaan.


Je werkt veelal op afstand, maar hebt zeer regelmatig contact met je collega's en opdrachtgevers. Vanuit een gezamenlijk doel geef je invulling aan je eigen rol. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, bruto voltijd tussen € 4.000 - € 5.000 per maand. Verder moedigen we je persoonlijke ontwikkeling aan en ondersteunen je opleidingen. Ons personeelshandboek is door het team democratisch samengesteld. Voeg jij jouw voorkeuren toe?


We hebben ons ten doel gesteld om als organisatie een afspiegeling te zijn van de maatschappij. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die de meerstemmigheid binnen ons team versterkt.


Solliciteren?

Ben jij de recruitment consultant die wij zoeken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wij streven naar een zo eerlijk mogelijke beoordeling en gelijke kansen voor iedereen. Dat is ook de reden dat we je geen motivatiebrief vragen te schrijven, maar in plaats daarvan enkele praktijkvragen voorleggen. 


Klik op de sollicitatiebutton, upload je CV en je antwoorden uiterlijk zondag 2 april 2023. We zijn benieuwd naar je ideeën en aanpak.


Actuele vacatures

DDJ& | recruitment consultantWerken op afstandAmsterdam, Noord-Holland, Nederland
Filmhuis Den Haag | voorzitterDen Haag, Zuid-Holland, Nederland